*OBI IMPONERTE PÅ BIRI
*CHRISTOPHER BOKO TIL TOPPS

Onsdag, og ikke akkurat noe nydelig vårvær i Ådal.. Grått, kaldt og regn, nesten på grensen til sludd, men på den annen side var det farlig tørt i skogen nå så det var egnetlig bra at det regner litt.

På den sportlige fronten har følgene vært i aksjon siden forrige oppdatering:

På Biri lørdag imponerte Obi med vanntett seier, og det er ikke til å stikke under en stol at vi har store ambisjoner med denne flotte 4-års hingsten. En skikkelig tater er han, det er for eksempel med livet som innsats man beveger seg inn i Obis luftegård, han vil nemlig gjerne bruke mennesker som leketøy! Han er rett og slett utrolig barnslig, deleier Jan Kenneth har laget lekeballer med heklet nett til ham, som Obi bruker store deler av dagen på å leke med..!:)

Eller på Biri lørdag gikk det dessverre i galopp for vår del, Simonis Spice feilet i stor fart da hun overtok teten inn i første sving, Pine King feilet på siste bortre mens det også ble galopp for en altfor pigg Samsaia…

Fredag stod hestene for fine prestasjoner på Jarlsberg. Lovely Salt og årsdebuterende Punters Point ble henholdsvis 2. og 3. i sitt løp, mens Dreamline viste positive takter til 4. plass.

Torsdag på Drammen satt Saturn Blue Chip bom fast til siste premien, 3- årige Polar Rocky debuterte på 20,5 men endte uplassert, mens Christopher Boko tok en fin seier. Veldig moro at han er tilbake igjen, har slitt med en dyp hovbyll som det har tatt lang tid å få orden på.

Onsdag gjorde hestene fine løp på Bjerke, uten at det ble den store uttellingen resultatmessig. Kejer KD og J.T.’ Crown gikk begge i angrep via drøye spor inn mot siste sving, J.T’s fikk 6. pl mens det stummet litt for Kejseren oppunder mål, han hadde vært stri underveis, ref. kusken. Timely Fashion debuterte på fine 17,2, pga. straffegrunnlag må han ut i tøffe lag, og vi var godt fornøyd med innsatsen. Ramsjerven måtte innom sin sedvanlige galopp, avsluttet bra til 5. etter stort terrengtap.

På Bjerke tirsdag var Dumdumgirl og Darcy Classic ute i det samme løpet, Dumdumgirl åpnet litt i tøffeste laget på 12-tid, det ble henholdsvis 6. og 5. plass på resultatlisten.

Yarrah Boko var ute i Olympiatravet på Åby, og gjorde en hederlig innsats til 4. plas. Han var invitert til Copenhagn Cup førstkommende lørdag, men da han var halt på en framkode i etterkant av løpet ble det behandling og rolig trening istdenfor for Yarrahs del. Vet. Lars Moen hadde uansett gode nyheter:
Gaffelbåndet Yarrah har slitt med ser uendret like fint ut, og vi satser på at han er fit-for-fight til Oslo Grand Prix!:))

Vi trener på!