Oslo Kronos

Oslo Kronos

Oslo Kronos gikk et flott løp til seier på Biri i dag, etter ledelse fra start til mål, og viste at godformen så absolutt sitter i. Her har Oslo fått hyggelig besøk av eier Ørnulf og Ida.

SYKDOM PÅ STALLEN

Bortsett fra Oslo Kronos, så har den siste uka vært laber for vår del. Overtime Frecel og Sao Paulo var ute i det samme løpet i dag, Sao Paulo bråstoppet og ødela løpet for Overtime Frecel, som satt i hans rygg og ble dratt sist i feltet.. I går på Bjerke endte det i galopp for Trigger Native, mens vi var godt fornøyd med Fastmoney og Lakeside Cantonas innsatser etter lang pause, selv om de endte utenfor premierekka.

Onsdag var J.T.’ Crown mye betrodd på Bjerke, han fungerte ikke optimalt og veterinærsjekk avdekket et sprengt blodkar i halsen i tillegg til blemmer i svelget. French Prestige var Kolle godt fornøyd med, han ble dessverre henvist til dødens og holdt koken helt til midt på oppløpet.

I Bergen lørdag ble det dessverre galopp i første sving for Samsaia, mens Lovely Salt gikk et flott løp til 3 i tøft lag.

Vi har dessverre en del syke hester på stallen for tiden, flere hester som hoster og er betent og tette i halsen. Veldig kjedelig, og vi hører at flere andre staller også har slitt med det samme problemet. Nå er pri 1 å kartlegge hvilke hester som er syke og å få dem friske igjen.