abyarrahjarlsberg (335x214)

Også Jarlsberg ville gjøre stas på Yarrah Boko, på Jarlsbergsøndagen var det en flott seremoni med tilbakeblikk på Yarrahs fantastiske karriere og intrvjuer av Jan-Erik, Trond og Kai. Veldig hyggelig at så mange setter pris på Yarrah og hans prestasjoner, det varmer virkelig oss i kretsen rundt ham.

Flere bilder og referat ligger på Yarrah Bokos egen hjemmeside, www.yarrahboko.com.

En fantastisk løpskarriere er over. Yarrah Boko endte med en fasit på kr. 10.440.769,- innkjørt, 35 seiere og rekorden 9,7, satt da han vant sitt kval til Elitloppet. Han har gitt oss så utrolig mange uforglemmelige øyeblikk, og vil for alltid ha en helt spesiell plass i våre hjerter. Selvsagt pga. alle hans fantastiske resultater i løpsbanen, men også for hans flotte personlighet og det herlige inividet han er, alle som har hatt gleden av å holde på med ham her vet at det er umulig å ikke bli glad i Yarrah Boko!

Selv om det er fryktelig tungt at karrieren nå er over, så har vi jo hele tiden vært klar over at alt om har skjedd etter den første skaden har vært for en bonus å regne. Vi har opplevd så utrolig mye moro sammen med Yarrah Boko og Jan-Erik, vi har så mange gode minner å ta med oss videre, det har rett og slett vært et eventyr som vi er evig takknemlig for å ha fått være en del av.

Nå står karriere nr. 2 for tur for Yarrah Boko, neste år blir det damer for alle pengene, da begynner hans avlskarriere som vi håper og tror blir like lysende som hans sporstlige karriere.