Til topps i Shan Rags Æresløp og Kjetil Hansens Minneløp.

Det virker som om runden med sykdom begynner å slippe taket, og vi krysser fingrene for at vi er igjennom det verste nå. Det virker i hvertfall som om hestene er på vei til å bli friske, de siste halsjekkene vi har foretatt har (heldigvis!:) vært resultatløse.

Helgen store høydare var selvsagt Thai Broadway, som var megt godt til seier i Kjetil Hansens Minneløp. Vi sakser fra Trav24.no:

Lekende lett for Thai Broadway

Roy Jacobsen Olav Lunde 06.07.2014 09:05
Thai Broadway og Gunnar Austevoll tok seg enkelt av Kjetil Hansens Minneløp på Bergen Travpark i går og viste samtidig hvor mye en enkel utstyrsforandring kan bety. I travsporten er detaljer uhyre viktig og avgjørende.

Som megafavoritt og med et smørløp underveis klarte Broadway Hall-sønnen til Stall Grosserer såvidt å holde unna for en rakettspurtende Seaborn Simona i Shan Rags Æresløp for to uker siden. Utstyrt med helstengt hodelag var Thai Broadway en helt annen hest i går. Han stakk enkelt til tet, passerte på 11.7/12.0 underveis og lekte med Broadway Legs. Det er det ikke mange hester som har gjort det siste året. På oppløpet rørte ikke Austevoll sin hest og seiersmarginalen ble mange lengder.

Vinnertiden ble 12.6/1600 auto og førstepremien var på 70.000 kroner. 5-åringen er så absolutt et av våre mest spennende kort fremover. Det var forståelig nok en fornøyd gjeng Olav Lunde forevighet på seremoniplass.

—————

Darcy Classic var ogå med til Bergen, men måtte reise hjem tomhendt denne gangen.

Hittil denne uken har kun hatt Thai Passion og No Limit Angel til start. Thai Passion ble det helt feil for, det gikk i 18 fart innledningsvis og fra en posisjon bak i feltet ble det umulig å hente noe i en rask avslutning. No Limit Angel var vi meget godt fornøyd med i dag, hun ble nr. 4 og pyntet på rek. til flotte 13,5.

Øvrige løpsreferat fra perioden:

Fredag 4. juli på Jarlsberg levert Hades Håleryd en flott debut til seier. I samme løpet tok debuterende Secret Player en fin 4. plass. Eller ble Negotiable nr. 4, mens Punters Point dessverre feilet seg vekk.

Torsdag 3. gikk Galliano bra til bronse, mens Fastmoney og Simoni’s Spice feilet seg vekk.

Onsdag på Kongsvinger satt Kejser K.D. sist i det lengste, levrte Kejser en forrykende sluttspurt og knep siste premien. Tirsdag på Drammn hadde vi en ordntlig møkkadag, Joselyn Classic fikk krysslammelse i løpet, og Mable var superbrunstig og ville ikke ta i.

Mandag på Jarlsberg sprintet Dream Superb flotte 13,6, og kvalet inn til Jarlsberg Grand Prix hoppeavd. med en flott 2. plass.

Lørdag 28. juni levert Obi en flott sluttspurt til bronse, han kom som ei kule ytterst i banen og hadde størst fart av samtlige over mål. På Bjerke torsdag så Wagtail Happyharry ut til å gå mot en framskutt plassering, men ble sjenert til galopp på oppløpet.

Laber dag på onsdag, Perfect Tabac var urdårlig på Bjerke (tett hals), mens Christopher Boko feilet seg vekk i Sverige.

Tirsdag gikk Lakeside Cantona meget bra til sølv på Jarlsberg, Solid Neo ble nr. 4. På Momarken satt Pebbe Simoni bom fast med tørt krutt til 2. plass, mens Hand Hall ble nr. 5 i debuten.

På Biri mandag 23. juni hadde vi en flott dag med seier til både Dream Superb og Mable Clasic. Negotiable ble nr. 5.