3-årige Crunch Classic debuterte med seier på Jarlsberg, her flankeres han av eier familie Hans Kristian Hansen, Trond og oppasser Kristine.

3-årige Crunch Classic debuterte med seier på Jarlsberg, her flankeres han av eier familie Hans Kristian Hansen, Trond og oppasser Kristine.

Fredag, og en utrolig varm en, det føles som om det ligger an til en rekordvarm dag både her og sikkert mange andre steder i landet. Vi kjørte intervaller på morgenen, det er best å trene tidlig på morgenen og sent på kvelden sånn som temperaturene er nå om dagen, med innlagt siesta midt på dagen.

Fortsatt noen syke hester, men antallet er redusert kraftig og vi ser nå heldigvis ingen nye tilfeller. Det har vært en seig tørn, og vi håper det blir lenge til vi får en tilsvarende sykdomsrunde på stallen. Fortsatt har vi ingen toppform på stallen, det tar litt tid fra hestene blir friske igjen før de er tilbake på topp, men nå går det i hvertall rett vei.

Øvrige løpsreferat utgår pga. ferieavvikling.

Nyt sommeren og finværet!!!