*Flinke 3-åringer
– Escape Boko, Hades Håleryd og Polar Rocky til topps
*Seier til Nozler på Biri

Onsdag, og litt ubestemmelig vær i Vestre Ådal. Det har bøttet ned innimellom, for så å klarne opp, uansett er vi bare glad for litt regn, det har vært farlig tørt i skogen i en periode.

Trond & Co er på vei innover til Bjerke med et lass hester, flere som skal prøve seg i løpsbanen i dag. Galliano, Samsaia, Thai Passion og Hades Håleryd skal alle starte, mens de spennende 2-åringene Gukko Raw og Zola Classic skal ut i mønstringsløp. Av starthestene har vi vel størst forventninger til Hades Håleryd, men også de andre holder fin form og bør kunne kjempe langt fremme.

På startfronten hittil denne uken har det vært rolig, kun Selmas Classic som tok en fin 2. plass på Jarlsberg i går. I helgen hadde vi Escape Boko til start på Årgjäng, og han gjorde sine saker meget bra, tross en sisterunde i dødens reiste han fra konkurrentene i slutt. På Sørlandet gikk det ikke like bra, No Limit Angel varmet strålende og var blandt favorittene, men stod igjen og hoppet i volta og tapte over 70 meter, leverte en flott opphenting.. Negotiable fikk krysslammelse i løpet.

Pga. ferieavvikling har det ikke vært så hyppige løpsreferater her på sidene, men nå blir det tilbake til det normale igjen.