Lys i tunnelen – 9 av 15 på trippelen!

Selv om stallen på ingen måte er “friskmeldt” og vi fortsatt har en del syke hester, virker det heldigvis som om en del har begynt å få igjen overskuddet. Hestene har stått for flere sterke prestasjoner den siste tiden, vi krysser fingrene for at den verste sykdomsbølgen nå er over.
Kort oppsummert har følgende skjedd på startfronten siden forrige oppdatering:

  • I dag startet Norse Ideal og Simoni’s Spice på Bjerke. Sistnevnte endte første utenom, mens Norse Ideal stod for en fin prestasjon til 3. plass.
  • Tirsdag ble Dreamline nr. 6 på Momarken, mens stallvenninde Negotiable gikk et bra løp til bronsen, henne andre på en uke.
  • Mandag var Oslo Kronos dagens banker på Drammen, men etter en omstart kokte det helt over for ham og han feilet på direkten..
  • På Leangen i helgen hadde vi en fin lørdag med 2. plass til Obi i Josef Klein Løpet, og 3. til Nozler som fightet flott helt inn. Senere på kvelden ble Plusfourtyeight nr. 3, etter galopp innledningsvis.
  • Torsdag på Bjerke ble Mable Classic nr. 2, fint understøttet av Hans Jørgen Eggen, mens Thai Passion fikk en 5. plass.
  • Onsdag imponerte Escape Boko med seier tross galopp, og Mr. X.F. Royal tok en fin 2. plass og viste at formen sitter i. Lightning Chip ble nr. 6, mens Hades Håleryd ble for ivrig og feilet seg vekk. Mandag hadde vi kun Negotiable til start på Drammen, hun tok sin andre 3. plass på en uke og er på oppadgående form.

I morgen skal samtlige hester på stallen, med unntak av de som skal starte, få en uvidet vaksine. Dette er anbefalt av stallens veterinærer for å høyne terskelen for smitte, og gi hestene bedre immunforsvar i fremtiden.

Vi krysser fingrene for friske og raske hester fremover!