*Aqua Challenger strålte på Biri
*Selmas Classic til topps

Vi har ikke hatt så mange hester til start den siste uken, men de fleste av dem som har vært i ilden har levert bra prestasjoner.

Aller mest imponerte Aqua Challenger Challenger, vi sakser fra Trav og Galopp Nytt:

I V75-finalen fikk vi se en meget opplagt Aqua Challenger. Gunnar Austevoll styrte til tet etter 400 meter. Etter åpning på 12.6/500 og 14.5/1000, holdt 5-åringen lett unna for godt avsluttende Photo Va Bene.

French Prestige var vår andre starthest på lørdag, men han får ikke helt dreise på monté og var 6′ hest i mål.

Fredag på Jarlsberg var Escape Boko favoritt i sitt løp, men skuffet ved å gi seg fra tet og ble nr. 5. Mulig at 2500 er i lengte laget for denne karen.. Lovely Salt var ute etter pause og gikk bra til 2. plass.

Torsdag på Bjerke ga Josselyn Classic seg, fikk antageligvis krysslammelse i løpet igjen. Onsdag feilet Plusfourtyeight seg vekk, men Sao Paulo ble nr. 4. etter et tøft løp i dødens.

Mandag feilet Thai Voyager i seierskampen som nr. 2 i mål. Kjedelig, men det viktigste er at han nå fungerer bra etter pause. Norse Ideal ble det også galopp for, men sånn er det når man har med urutinerte 3-åringer å gjøre. Crunch Classic holdt seg i rett gangart og tok en fin 3. plass i 3-års løpet.

Selmas Classic var i storslag, stakk til tet og ledet helt inn over 2500 meter.

I dag hadde vi Mojito Bar til start på Klosterskogen, og han leverte en fin innsats til 3. plass.