• Mr. X.F. Royal til topps
  • Bro Point’s andre strake
  • Aqua Challenger strålte
Mer jubel for denne gjengen!  Mr. X.F. Royal slo svenskene og tok hjem Steinlagers Æresløp på Momarken lørdag. Fantatisk moro! (Arkivbilde fra NM-seieren)

Mer jubel for denne gjengen!
Mr. X.F. Royal slo svenskene og tok hjem Steinlagers Æresløp på Momarken lørdag. Fantatisk moro! (Arkivbilde fra NM-seieren)

Stallhestene gikk meget bra i forrige uke, denne uka har vi hatt færre til start og det har gått litt tråere så langt. Flere av hestene på stallen har diaré, uvisst av hvilken grunn, men dette er noe som pleier å skli raskt over heldigvis.

Oppsummering av hva som har skjedd på den sporstlige fronten den siste tiden:

I går hadde vi en laber lunch på Bjerke, Christopher Boko og Pine King fungerte dårlig og ble strøket, mens Secret Player ga seg fullstendig som favoritt i sitt løp. Forklaringen fikk vi raskt, han har ordentlig diaré og er dessverre syk. Obelix Hedevang fungerte fint, noe trafikkproblemer men ble nr. 5.

Onsadag hadde vi to hester til start på Bjerke. Darcy Classic var i overkant pigg og forsvant i feil gangart, Ovrtime Frecel levert et fint løp til 3. plass.

Kun en hest fra oss til start på Leangen lørdag, men til gjengjeld slo Mister X.F. Royal til med flott seier. Mister’n trives glimrend på Leangen, og med alle eierne ringside ble det en flott dag.

Aqua Challenger

Aqua Challenger

Fredag var French Prestige og Thai Passion ute i det samme løpet på Biri. Passion satt sist, avsluttet flott til 6. plass, French Prestige ledet i det lengste, fightet bra helt inn og vi var godt fornøyd med prestasjonen selv om han måtte se seg spurtslått til bronsen.

Tordag var en fin dag på Bjerke, med fin-fin 2. plass til skadeforfulgte Shocking Andover etter lang pause, og seier til Bro Point.

På Bjerke forrige onsdag ble Nozler nr. 3 etter en mektig sluttspurt, Selmas Classic fast til 5. Galliano feilet seg bort, og Mojito bar endte “første utenom” til tross for tangering av sin personlige rekord.

På Bjerke forrige lørdag gikk Aqua Challenger et strålende løp til seier, er virkelig god Aqua, bare beintøyet er i orden. Viking Frecel var vi også godt fornøyd med til tross for at han ble nr. 6, han så veldig fin ut og var meeegt pigg og løpssugen. Thai Broadway ble det feil for, dødens i over en runde er ikke Broadways melodi, han ble nr. 4 og får fullt godkjent i boka.

Vår siste starthest var Escape Boko, som avsluttet megt bra til bronsen i 3-års løpet.

Bro Point, tok sin andre strake på Bjerke på torsdag og i flott utvikling.

Bro Point, tok sin andre strake på Bjerke på torsdag og i flott utvikling.