• Seier til Selmas Classic
  • Fine innsatser av finalehestene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA3. juledag, og det er vinterlig og friskt i Ådal. “Bare” 13 blå i dag, men det biter godt i kjaken når man er ute og trener hest. Uansett er det et nydelig vintervær, så det er bare å kle på seg, nyte juleværet og håpe at gradestokken ikke kryper videre nedover..

Rolig med starthester nå i jula, kun to i går, Timely Fashion og Selmas Classic, Timely ble påkjørt fra start og fikk løpet spolert, mens Selmas Classic gikk meget bra til seier.

Ønsker dere alle en fortsatt flott julefeiring, nyt noen rolige dager, ta vare på hverandre, -og selvsagt våre 4. beinte venner! 🙂

Ref. fra perioden 18. – 23:
Kort oppsummert skjedde følgende i denne perioden:

Bjerke 18. desemeber, lunchtrav med Obelix Hedevang og Bro Point til start. Obelix klatrer oppover resultatlistene, stod på fint til 4. plass. Bro Point fortsetter å gjøre sine saker bra, tok en fin 2. plass.

Hades Håleryd

Hades Håleryd

Fredag på Biri var Hades Håleryd strålende til seier. Vi tror denne karen går en flott fremtid i møte.

Lørdag på Bjerke måtte vi bare ta av oss hatten for Mr. X.F. Royal, -igjen. WInmecredit fikk styre og stelle i tet, men Mr. X.F. fightet som en løve helt inn, knep 2. plassen. Thai Braoday var vi også meget godt fornøyde med. Selv om han “bare” ble 4., er det helt klart den beste innsatsen han har levert fra dødens, sa kusk Austevoll. Aqua Challenger var favoritt i sitt løp, men også han ble henvist til dødens og fikk det tøft, gikk bra til 3. plass. Nozler gjør stort sett alltid gode løp, avsluttet fint fra de bakre rekker til 5. i sølvdivisjonen.

Søndag på Jarlsberg gikk Thai Passion et bra løp til bronsen, mens Shocking Andover fikk et håpløst løpsopplegg og endte uten premie.

Bittelille juleaften på Bjerke hadde vi en helsvart dag. Mable Classic var ultradårlig, stoppet helt, syk. Darcy ble sittende fast, Mojito ga seg siste 200, Samsaia gikk greit i de bakre rekker, trengte en gjennomkjøring, mens Calvin Classic slet med å få feste og fikk det ikke til å stemme. Rett og slett en real møkkadag, som vi vil glemme fortest mulig.

Selmas Classic tok sin andre strake på Jarlberg i går, og holder sin fine form.

Selmas Classic tok sin andre strake på Jarlberg i går, og holder sin fine form.