Selma's Classic

Selmas Classic tok en fin seier på Jarlsberg lørdag, og viste at formen sitter i.

  • Seier til Selma Classic
  • Shocking Andover til topps
  • Calvin Classic vant i debuten

Vi skriver 17. desember, og jula nærme seg med stormkritt. Men jul eller ei, hestene skal fores, trenes og stelles, og ikke minst startes i løp, -med unntak av julaften og første juledag, så det blir full aktivitet i stallen uansett. Nå har vi heldigvi fått litt julesnø, så nå er det skikkeig julestemning i Ådal, det kan vi like! 😉

Overskuddet er i orden hos Shocking Andover, torsdag ble det seier på Bjerke.

Overskuddet er i orden hos Shocking Andover, torsdag ble det seier på Bjerke.

Siden forrige oppdatering har hestene gjort sine saker bra, og i tillegg til tre seier har mange av dem vært “på pallen”! 🙂

Kort oppsummer har følgende skjedd:

To hester til start på Bjerke i dag, nemlig Darcy Classic og Overtime Frecel. Darcy gikk bra, men ble sittnde stengt, mens Overtime fortsetter sin fine utviking og ble nr. 2 bak storfavoritten.

Lørdag sørget Selmas Classic for en fin seier på Jarlsberg. På torsdag på Biri var Polar Rocky meget god til 2. plass tross et tøft løpsopplegg i dødens. Scioto Downs fungerte ikke opimalt, utenfor premiekka.Det samme gjaldt French Prestige, som hadde mageproblemer og rett og slett var dårlig.

Torsdag på Bjerke tok Shocking Andover en populær seier, veldig moro at han nå fungerer bra igjen.

Forrige onsdag endte Viking Frecel uplassert, var ikke på topp og vet. sjekk avdekket noe smårusk som ble behandlet i etterkant. Hades Håleryd gjorde et bra løp til bronse, mens Calvin Classic imponerte med bunnsolid seier i debuten.

Forrige lørdag var Obi ikke på topp på Drammen, hadde hatt diaré tidigere i uka som nok hadde satt sine spor.. Nozler og Lovely Salt gikk begge bra selv om de ikke havnet øverst på pallen, 6. plass på begge to. Selma forsvant i dundrende galopp før bilen slapp.

Vi trener på!

Calvin Classic holdt seg i rett gangart og tok en fin seier på Bjerke i debuten.

Calvin Classic holdt seg i rett gangart og tok en fin seier på Bjerke i debuten.