Overtime Frecel har begynt karrieren på fint vis. Fredag på Biri tok han karrierens første seier, etter fin styring av Gunnar Austevoll.

 

Samsaia er på gang igjen, tok en fin 3. plass på Biri fredag.

Samsaia er på gang igjen, tok en fin 3. plass på Biri fredag.

Bro Point

Helen med sin kjære gullgutt Bro Point, som gikk et fint løp til 2. plass på Biri. (Vi snakker ekte kjærlighet! 🙂

Vi reiste til Biri med tre starthester, Overtime Frecel, Samsaia og Bro Point, og samtlige stod for fine prestasjoner. Førstemann ut var Bro Point, som leverte en fin innsats til 2. plass etter optimal reise av kusk Kai Johansen. Overtime Frecel har hele tiden gjort bra løp, fredag kom karrierens første (og veldfortjente seier), etter optimalt smygløp servert av kusk Gunnar Austevoll. Samsaia satt hermetisk fast i det lengste, men også her fant Austevoll på mirakuløst vis åpning på de siste metrene, og Samsaia stakk seg mellom til 3. plass. En godt fornøyd gjeng kunne returnere til Ådal, selvsagt med innlagt stopp på Mc Donalds! 🙂