OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Staselige Thai Voyager tok en flott seier på Drammen mandag. Her er han foreviget sammen med oppasser Karina, ikke lett å få til å stå stille, så man må være rask på avtrekkeren for å ta bilde av denne karen her!

Thai Voyager tok en fortjent seier på Drammen på tirsdag, hvor han sammen med fast makker Hans Christian Holm tok årets første seier. Han ble servert et fint løp av Hans Christian, først 2 par utvendig før han etterhvert fikk overta teten og siden styre begivenhetene helt inn. Han gjorde seg kraftig bemerket på banen på andre måter også, han hyler og skriker i vilden sky og gjør mest mulig ut av seg selv i enhver sammenheng! 🙂

Ellers tok Oslo Kronos en fin 3. plass, angrep fra de bakre rekker og leverte en bra avslutning. Thai Passion ble nr. 6 i det samme løpet, var ikke helt på topp for dagen. Darcy Classic feilet vekk en plassering i fremste rekke i siste sving, mens Hand Hall feilet fra start og tapte håpløst mye terreng, leverte en flott opphenting og kapret siste premien.