Fagbrevet er i boks, og det med karakteren “Meget godt” bestått!

Kristine har hatt tre intenstive dager med fagprøve i hestefaget, og i ettermiddag fikk hun den hyggelig beskjeden av Fagnemdas sensorer. Gjett om det var en lettet og glad kandidat med rykende ferskt fagbrev i hestefaget vi snakket med i etterkant! Det er tross alt fire års utdannelse som skal testes, og testet ble Kristine til gangs: Stallrutiner, mønstring, kjøring, riding, parasitter, avl, HMS, innkjøring av unghester, hovstell, forplaner, og mye mer har hun nå blitt eksaminert i under fagprøve. I kveld kan du feire, Kristine, vi er stolte av deg! 🙂

 

Kristinefagbrev (3)

Kristine med “eksamenshesten” Crunch Classic

Kristinefagbrev

Kristine viser hvordan hun tar av sko

Kristinefagbrev (2)

Evaluering etter endt fagprøve. Her går sensorene fra prøvenemda igjennom hele fagprøve ut i fra Kristines egne vurderinger. Hva mener hun selv hun har svart mangelfullt på? Disse sensorene er erfarne med fagprøver, og de har et yndlingsspørsmål: Hvorfor det? Kandidatene må da utdype og forklare egne valg.