OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjært barn har mange navn, så også Sao Paulo, populært kalt “Sauen” på stallen. Her poserer han med oppasser Helen i nystriglet versjon før avreise til løp.

Av ukas starthester fra stallen var Sao Paulo den beste med en fin 2. plass på Klosterskogen torsdag. Ellers leverte Overtime Frecel en fin prestasjon på Bjerke på torsdag, hvor han på mirakuløst vis klarte å finne travet igjen etter å ha blitt påkjørt ut i oppløp, og kom tilbake og tok 3. plassen. Merlin Classic endte første utenom i det samme løpet, satt stengt innvendig. Calvin Classic leverte en flott avslutning fra jumboplass i sitt løp, kapret 3. plassen via drøye spor. På Klosterskogen samme dag ble det dg i boka på Samsaia, som feilet seg bort innledningsvis.

Fredag på Biri feilet Hades Håleryd seg vekk fra start og brøt seiersrekken. Perfect Tabac viste stigende form til 4. plass, mens Victory Boy T.G. fikk maks på 5. plass.

I Bergen hadde vi kun en hest til start, nemlig Darcy Classic som etter prikkfri styring av Borgen gikk fint til 4. plass.