Viking Frecel (4)

Viking Frecel årsdebuterte på Bjerke i kveld, og vi var selvsagt spent på hvordan han ville fungere etter behandling og løpspause. Trening, behandling og løpsfri har utvilsomt gjort godt, for så fin som han var i aksjonen i dag er det lenge siden vi har sett ham. Etter reise i de bakre rekker angrep han via sporene, ble hindret i siste sving og feilet kort, før han utrolig nok fant beina og spurtet inn til tredjeplass. Neste start er ikke avklart, først skal vi se at beintøyet er i like fin forfatning i morgen tidlig som nå i kveld, “dagen derpå” er faktisk nesten det mest spennende for hester som har vært på skadelisten. Vi krysser fingrene for at vi kan bla i løpsbulletinen igjen i morgen…! 🙂

Ellers hadde vi en skikkelig “stang ut” kveld på Bjerke. Darcy Classic ble hengende i sporene i et forsøk på å nå tet, bakket sist og løpet var ødelagt. Oslo Kronos ble sjenert til galopp da foranliggende hest feilet i startfasen, stort terrengtap men helpigg i mål, mens Hades Håleryd også feilet seg bort i startfasen. Vi kommer sterkere tilbake!