VikingFrecel (2)

I dag har Trond vært ute og kjent litt på Vikingen, alias Viking Frecel, som starter på Drammen lørdag. Her var han blid og fornøyd, men det var før han stå startlista! Spor 8 var ikke det vi ønsket oss på Drammensovalen.. ;(

Nydelig vårvær og full fart med trening i Ådals dype skoger i dag! Vi har ikke hatt noen hester til start i helgen, men det har vært stor aktivitet i stallen og med trening av hestene. Siden vi nå har startet opp prosjekt laktattesting, var det i går melkesyretesting i forbindelse med klatring i skogsløypene som stod på agendaen. Vi tester nå ut melkesyrenivå på alle treningsformene, senere i uka er det testing etter intervaller på rettstrakka som står på programmet, spennende!

024

Søndagstur oppover klatreløypa, her får hestene virkelig brukt både kropp og hode. Fortsatt mye snø igjen oppover i skogen, men nå smelter det med rekordfart!

 

031

På toppen stod laktatboss Kristian klar for å ta prøver av hestene etter klatreturen, godt hjulpet av Mads og Siv.

004

Obis første treningstur under sal! Og vi høynet livsforsikringen på Karina og holdt pusten…! Men jammen oppførte han seg ikke som en liten engel…:)