Oslo Kronos

 

Staselig Royaldoodle i full gang med egentrening i luftegården sin!

Oslo Kronos var gnistrende god selv om det “bare” ble sølv bak dagens banker Rockenroll Fi, og senket rekorden sin til flotte 12.3. Mer moro i vente for denne karen, det er helt sikkert! Vår andre starthest for dagen, Overtime Frecel, fikk med seg siste premien men det var ikke det rette trykket i ham. Forklaringen fant vet. Hafnor i går, han var potte tett i halsen og ble satt på medisiner.

Tirsdag på Momarken hadde vi kun en hest til start, nemlig Royaldoodle, som stod for en flott prestasjon og ble nr. 2 på fine 16.9 full vei. Han er i flott utvikling, Royaldoodle, og er en hest vi har forhåpninger til fremover.

I går hadde vi en skikkelig møkkadag, Shocking Andover gikk ok til 5 etter tøft press underveis, mens Lovely Salt endte utenfor premierekka på Bjerke. På Klosterskogen virket Dumdummaid dunderfin, og Kristian knallet til tet og feilet i første sving… Negotiable pådro seg sannsynligvis krysslammelse igjen…
Kjedelig, og på sånne kvelder virker veien hjem fra Kloster laaaang….