Hades Håleryd (2)

Hades Håleryd holdt seg i rett gangart denne gangen, og tok en flott seier på Biri på fredag. Vi gratulerer!

 

Hades Håleryd holdt seg i rett gangart på Biri på fredag, og da var han i en klasse for seg. Han utviler seg veldig fint, Olimede- sønnen, og er en hest vi har store forventninger til fremover. Han er foreløpig noe barnslig og hvalpete i adferden, og vi må innrømme at vi holder pusten hver gang han starter, men fredag var heldigvis galoppskoene lagt igjen hjemme, og han vant på overlegent vis etter å ha fått styre det meste fra start til mål.

Ellers gikk Darcy Classic et fint løp til 3. plass, og Special Line tok en fullt godkjent 4. plass. For Robert Rambos del ble det dessverre galopp da han hadde fått overta teten, han kodet rett og slett over men var heldigvis uhalt i etterkant. Veldig kjedelig,  for han så meget fin ut for dagen og kusk Austevoll trodde på en topplassering uten uhellet.

Sum av sumarium en fin kveld på Biri, hvor vi var meget godt fornøyd med stallhestene.