OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har hatt et par fine dager for stallhestene, med seier til Thai Voyager og Hans Christian Holm på Drammen i går, og Riordan Kronos og Kristian på Momarken i dag. Kjempemoro, og begge gutta vant sine respektive løp på en overbevisende måte. Honnør også til Victory Boy T.G., som godt understøttet av unge Malmin spurtet inn til en gledelig 2. plass på Momarken i kveld. Vår siste starthest, Robert Rambo, stakk til tet, men feilet dessverre grovt i første sving. Uansett, kusk Gunnar Austevoll var meget godt fornøyd med hvordan hesten fungerte etter pausen.

Tidligere i dag var Trond, Kristian, Ernestas, Mads og Jørn Ivar inne på Bjerke med “et lass” hurtighester, og gutta konkluderte som følger: Vi har mye spennende på gang. Håper de får rett i det! 🙂

 

Elaine og Ludde

Elaine B.R. (innvendig) og Polymeles Face, alias “Lille Ludde” (ja riktig, kjøpt på Kolgjini auksjonen..:) er to meget spennende ungdommer! Her får de strekke litt på seg på Bjerkeovalen under dagens banejobb.

 

hurtigkjøring på Bjerke

Banejobb i nydelig vårsol på Bjerke 10. mars.