Viking Frecel (4)

Viking Frecel og Karina har garantert mer moro i vente, -dersom beintøyet til Vikingen holder. So far so good, vi gleder oss til fortsettelsen!

Viking Frecel var ute i Ludvig Nilsens Minneløp på Drammen på lørdag, og han gjorde et flott løp til sølv bak Remee la Marc. Viking Frecel satt plassert i tredje utvendig,  deretter rygg på vinneren i annet par utvendig, og holdt farten flott helt inn. Kusk Kristian Malmin var meget godt fornøyd med hvordan han fungerte. Uansett, det mest positive av alt er at beintøyet til Vikingen ser like bra ut i etterkant av lørdagens start.

Zeema Zamar, som kom inn på stallen sammen med Kristian, stod for en flott innsats i hoppeløpet, hvor hun tross dødens fightet helhjertet helt inn og kun var slått med halv lengde i mål. Av våre øvrige starthester hektet Selmas Classic hjul og feilet, Darcy Classic stod for en fin innsats til 5. plass med Ernestas i vogna, mens Lovely Salt satt fast med tørt krutt på lager. Sum av sumarium, vi var godt fornøyd med hestenes prestasjoner på lørdag.