OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallo damer, jeg er klar!! Yarrah Boko er i full gang med sin første sesong som avlshingst, vi gleder oss stort til å se små Yarrah-spirer neste år!

Viktig informasjon til norske hoppeeiere, vi sakser fra TGN:

Yarrah til topps!

Skrevet av: Truls G. Pedersen, TGN:Det er dessverre lenge siden vi har kunnet bruke den tittelen om Yarrah Boko i løpsbanen. Men nå er det avlen som gjelder. Yarrah lukter gull der også!Årets første svenske avlsvurdering ble avholdt i Eskilstuna i dag. Og det var vår egen stjerne og Prix d’Amerique-treer Yarrah Boko som stjal rampelyset.

I kamp med navnsterke avlshingster, fikk Yarrah Boko flest poeng sammen med fjorårets super 3-åring Nuncio. Begge oppnådde 82 poeng. Her er resultatene:

Högt skattat avelsvärde:

Federal Flex 78
Friction 72
Luckycharm Hanover 73
Nuncio 82
Rolling Stones 77
Smilin Eli 78
Yarrah Boko 82

Medelmåttigt skattat avelsvärde:

Mellby Viking 61
Octopus 64

Lågt skattat avelsvärde:

Victory Hill 42

Yarrah Boko

Yarrah Boko var et unikum i løpsbanen, og vi har stor på ham også som avlshingst. Det har også svenske eksperter, Yarrah fikk høyeste score på avlsvurderingen, verdt å merke seg for norske hoppeeiere!

Poängskalan: 100-86 poäng = Mycket högt skattat avelsvärde, 85-71 poäng = Högt skattat avelsvärde, 70-56 poäng = Medelmåttigt skattat avelsvärde, 55-41 poäng = Lågt skattat avelsvärde, 40-0 poäng = Mycket lågt skattat avelsvärde.