I dag har det vært full fart for alle på stallen, med trening av hester hjemme, Lightning Play til start på Drammen, og 8 hurtighester på Bjerke!

Lightning Play har hatt lang løpspause og var noe stinn i kroppen etter mye styrketrening, men hun gikk fint i årsdebuten til 3. plass. Fikk kontinuerlig press av vinneren Escaped og måtte til slutt slippe, men stod på fint helt inn og går nok frem med dette løpet i kroppen.

Trond & Co var på Bjerke i dag og kjørte banejobb med en del av 3-åringene, blandt de som fikk en gjennomkjøring på Bjerke-ovalen var Coktail Classic, Concrete Muscles,Clint Classic, First Line Warrior, Max Millian, Zola G.T., Creeks Commander og Yankee’s Star. Fin bane, behagelige +14 varme og spennende 3-åringer, mao. en fin dag på jobben! 🙂

Her kommer noen billedlige inntrykk fra dagen i dag:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lightning Play, lillesøsteren til Hoppe Kriterie vinner Dream Play, årsdebuterte på Drammen i dag, litt tung i kroppen etter mye styrektrening i vinter men gikk bra til 3. plass. Her er deleier Johnny, Kristian og oppasser Lise Marie akkurat kommet hjem fra banen, godt fornøyd med dagens innsats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her hjemme har det gått i trening av hest, også for den yngre garde! Her er Leif Gustav på vei ut med 2-årige Lonely Warrior, som var ivrig etter å ta fatt på treningsturen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel hjemme fra banejobb på Bjerke. Ernestas med de lovende 3-årsdamene Zola G.T. og Coktail Classic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Max Millian er en virkelig staselig type, så mye er sikkert! 3-åringen etter Cromwell og Hotblooded Queen rager godt i terrenget og vi ser helst at han slutter å vokse nå, ihvertfall i høyden! Uansett, flytte på beina kan han!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

First Line Warrior var også inne og strakk på seg på Bjerke i dag, her er han sammen med oppasser Misha vel hjemme på stallen igjen. Fikk et rolig jobb i dag, om to uker skal vi inn og senke 3-åringene ytterligere tidsmessig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Mora til Nozler”, les: Silje, er fast inventar på stallen, her har hun fått med seg forsterkninger før treningsturen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kristain slår av en prat med Thai Broadway mens han blir behandlet av hestemassør Jorunn Løvaas. “Dette var en kompakt kar, han er jo bare muskler!” var Jorunns kommentart til Broadways fysikk. Velfortjent med litt ekstraservice etter banerek. tangering og fin innsats på Kloster lørdag! 🙂