OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vognkort og førerkort takk! Fabi Boko var egentlig mest opptatt av om det var noe godt å få.. :)!

I går var vi på Bjerke med to starthester, Selmas Classic og Aqua Challenger, Polymeles Face gikk prøveløp og Penny Lane Classic, Secret Player, Victory D.M. og Norse Ideal gikk banejobb. Selma satt fast til 4. med tørt krutt på lager, mens Aqua Challenger, som vi hadde ambisjoner med, dessverre feilet seg vekk. Han varmet meget bra, men noe plaget ham tydligvis midtveis i løpet og vi har full gjennomgang på ham i dag.

Ellers gikk “Lille Ludde” et fint prøveløp, 18 siste 1000, og vi var godt fornøyd med hurtighestene som fikk strekke på seg før løpene. Nå om dagen må man nesten kjøre med munnbind, hestene slipper vinterpelsen i rekordfart, og er snart kvitt vinterragget. Ingen tvil, det er vår! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er vår i lufta! Og det merkes på en del våryr ungdom, som 2-års hingsten Kick Off Classic!

Victory DM

Victory D.M. var inne og fikk strekke på beina på Bjerke i går, her er Kejser K.D.’s lillesøster med Karina i vogna.

Polymelesface

Polymeles Face, alais “Lille Ludde” gjennomførte et fint prøveløp på Bjerke i går med Kristian i vogna.