Riverlands Mr. Hitman (6)

Riverlands Mr. Hitman og Kristian klar for dagens treningstur i flott påskevær!

Vi skriver 1. april, og en virkelig flott vårdag markere starten på påsken. I dag er det full fart med trening av hester oppover i skogsløypene, før vi setter kursen mot Bjerke litt senere på dagen. I går var Trond, Misha, Mads, Karina og Ernastas på Bjerke og kjørte fort med “et lass” hester, blandt de som fikk strekke på seg på Bjerke var Stormbringer G.R., Zola Classic, Crunch Classic, Gukko Raw, Gukko Fin, Hand Hall, Escape Boko og Norse Ideal.

På Drammen i går hadde vi tre hester til start. Simonis Spice ledet i det lengste med Jørn Ivar i sulkyen, ble spurtslått til tredje men gikk uansett et bra løp. Victory Boy T.G. feilet seg vekk men reddet 6. plassen, og i samme løpet fikk Grace Classic en 4. plass. Greit nok, var Kristians kommentar til innsatsen hennes.

Påsken markerer starten på storløpssesongen, og vi går noen spennende dager i møte med bl.a. Mr. X.F. Royal og Thai Broadway på startstreken i Klosterskogen Grand Prix. De møter skarpskodde konkurrenter i bl.a. favorittene i løpet Magic Tonight og Oasis Bi, men er som kjent ingen kastekjepper selv heller.

God påske ønskes dere alle fra 2- og 4- beinte hos Team Buller’n! 🙂 

Stormbringer G.R (8)

To trøndere klar for hurtigkjøring på Bjerke i går, Karina og Stormbringer før avgang fra Ådal.

Gukko Raw (7)

Nestemann, Gukko Raw, klar for lessing!

Norse Ideal (1)

Ikke optimal beinstilling på noen av gutta på dette bildet, men Norse Ideal hadde på ingen måte tid til å poserer for fotografen! Av og til er han så lik faren sin (Thai Tanic) at det er er helt skummelt! sier Trond om 4-års hingsten.