OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Storvokste Crunch Classic årsdebuterte med flott seier på ny pers, 1,16,1, på Jarlsberg i går. Her sammen med oppasser Bente, som fikk dobbeltseier til passhestene sine gjennom Crunch og Overtime Frecel. Fin dag på jobb! 🙂

Mandag, og en kjølig sådan! De (les: vi) som trodde at sommeren hadde kommet, kan bare tro om igjen: Gradestokken viste fire blå i dag tidlig..! Det er bare å beholde klærne på for både 2- og 4-beinte enda en stund fremover, så mye er sikkert!

Vi kan se tilbake på en fin uke for stallhestene, det virker som om det begynner å løsne formmessig for flere av dem. Her er en kort oppsummering av ukas begivenheter:

Tirsdag startet Lightning Play på Momarken, havnet dessverre der hun absolutt ikke skulle, nemlig i dødens, og trøtnet til slutt. Hostet og snørret etter løpet, er dessverre ikke helt frisk. Spicy Joy gikk meget bra, spurtet inn til 4. etter sen luke, på gang nå. Onsdag feilet Norse Ideal som godtgående ut i oppløp, en topplassering som gikk fløyten, ref. kusk Kristian. Aqua Challenger fungerte fint i aksjonen etter ombalansering, stod på flott til 2. bak en meget god Sejr Gammelsbæk.

Torsdag stakk Global Rumour fra konkurrentene til overlegen seier, virkelig en flott hest dette her, som Kristian og Trond har store forventninger til. Grace Classic var ute i det samme løpet, satt fast men uvisst hvor mye som egentlig var igjen på tanken.

Fredag på Biri var Walmart ute etter lang pause, og nå fungerer han fint aksjonsmessig. Stod på 20 meter tillegg,  løp i kroppen og feilfritt var målet, og Walmart leverte en flott avslutning til 5 og viste at han er på gang. Airstrike One er foreløpig var, feilet da GV skulle flytte ham ut et spor. Synd, for ellers virket han veldig fin, mente GV. Vår siste starthest fredag var Stormbringer G.R., som tross reise i dødens stod på flott helt inn til 3. plass.

Lørdag reiste vi til Olympiatravet på Åby med Oslo Kronos som et 2-3 valg på bilen. Vi kunne like godt blitt hjemme, for i et forsøk på å ladde fra start fra spor 8 gikk Oslo rett i startbilvingen så det smalt! Kjipt, men uansett en flott travdag med fantastiske norske prestasjoner. B.B.S. Sugarlight var sinnsykt god, høy gåsehudfaktor og vi gleder oss til fortsettelsen! 🙂

I går kveld hadde vi Crunch Classic og Overtime Frecel til start på Jarlsberg, og det kunne rett og slett ikke gått bedre, Crunch Classic spurtet inn til seier etter sen åpning og stallkompis Overtime var god 2’er, begge to med solid rekordforbedring. Turen hjem til Ådal gikk lett! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Global Rumour er en hest vi har store forventninger til fremover, hvorfor viste han på Bjerek torsdag med overlegen seier. Oppasser Jørn holder et godt tak i gullklumpen sin (som det lønner seg å stå på behørig avstand fra..!:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Overtime Frecel gjorde et flott løp til 2. plass på Jarlsberg søndag bak stallkompis Crunch Classic, og pyntet samtidig på rekorden sin med nesten sekundet.

Aquachallenger

Aqua Challenger og oppasser Misha i et intimt øyeblikk! Aqua fungerte nå meget bra igjen etter ombalansering, fin innsats til sølv på Bjerke onsdag.