riordankronos

Staselige Riordan Kronos viste seg frem på Bjerke på lørdag

Vi skriver mandag, og kan se tilbake på en helg med fine prestasjoner av stallhestene. Fredag gikk Zeema Zamar et sterkt løp til 2. plass på Jarlsberg, mens Standing Ovation også var bra etter pause til 4. plass i tøft lag. Meget gledelig var også prøveløpet til 3-årige Elaine B.R., som feide rundt Jarlsbergovalen i flott stil og kom i mål på 18.3.

Lørdag på Bjerke stod Riordan Kronos for en flott prestasjon med seier på 13,2, ikke galt det, i grunnlag under 125.000! Mr. X.F. Royal var ute i Yarrah Bokos Æresløp, overlegent vunnet av en imponerende Support Justice. Det er rett og slett bare å ta av seg hatten for den hesten, med spor 2 i Olympiatravet bør alle travglade nordmenn finne veien over til Søta Bror på lørdag! Tilbake til Yarrah Bokos Æresløp, så ble det et noe merkelig travløp, Support Justice i ensom majestet i tet, med 20-30 meter ned til resten av feltet, som lå på rad og rekke helt til Mister X.F. Royal angrep inn mot siste sving. Over mål gikk Winmecredit, Mr. X.F. Royal og Classic Grand Cru nesten på linje, X.F. trakk det korteste strået og måtte nøye seg med 4. plassen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elaine B.R. gikk et strålende prøveløp på 18,3, helpigg i mål. Ikke rart Kristian holder et godt tak i denne frøkna!

 

Zeema Zamar (2)

Zeema Zamar og oppaser Lise Marie, som var strålende fornøyd med hennes fine 2. plass på fredag.

Yarrahavlsvurdering3

Damer, ikke glem meg da! Vi minner på vegne av Yarrah Boko om at han fikk høyeste score på avlsvurderingen i Sverige…!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stine og Kristian har to galopphester, nemlig El Campesino og The Red Mile, alias “Rød” og “Grå” som de går under på stallen. Her foreviget under søndagens treningsarbeid på rettstrekka.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag, mandag, var det 22 varmegrader på ettermiddagen! Her er Scarlett Gede og Kristian klar for treningstur i finværet.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2-åringene er i rute! Her er Thai Muscle ute på treningstur med Leif Gustav i vogna.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndag var Gro Anita på plass for å behandle Thai Broadway for muskelstrekken han pådro seg. “Ser mye bedre ut allerede, nå kan jeg behandle uten at han blir illsint!” var hennes konklusjon.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Speil, speil på veggen der, hvem er vakrest i landet her? Aqua Challenger havner ihvertfall høyt oppe på lista! 🙂