OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riordan Kronos, (her med Lise Marie, siden oppasser Jørn Ivar alt var på vei til banen), tok en flott seier på Bjerke onsdag. Solvalla neste!! 🙂

Kjempefin uke for stallhestene så langt, veldig moro at stallformen nå virkelig virker å være på gang! 🙂
Tirsdag gikk Christopher Boko et fint løp til bronse på Drammen, ekstra moro siden han har slitt mye med skadeproblemer, den godeste Christopher.

På onsdag hadde vi en flott dag på Bjerke. Elaine B.R. er ei toppstammet hoppe som Kristian hele tiden har hatt store forventninger til, og 3-års hoppa til B.R. laget debuterte på solid vis på Bjerke onsdag. Etter en tøff innledning på løpet holdt hun stand nesten helt inn, ble spurtet ned til slutt men får allikevel fullt godkjent for innsatsen og 17,9 i debuten. Hickothepooh var ute i det samme løpet, men det endte dessverre i feil gangart innledingsvis.

I Dagens Dobbel 2. avd. kunne det rett og slett ikke gått bedre, med dobbeltseier til Riordan Kronos og Hades Håleryd. Begge disse hestene er i flott utvikling, og vi gleder oss stort til fortsettelsen med talentene til Per Arne Skjelsvik og Alf Torfinn Skeie m.fl. For Riordan Kronos’ del blir det start på Solvalla Elitloppshelgen, mens neste oppgave for Hades Håleryd ikke er klarlagt enda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hades Håleryd stod for en flott innsats til sølv etter helhjertet fightning fra dødens. Ikke rart at oppasser Lise-Marie er stolt av denne karen her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elaine B.R. er ei hoppe Kristian holder høyt. Hun vil kjempe i årgangstoppen, er hans beskjedne vurdering, vi håper han får rett i det! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christopher Boko har slitt mye med helsa, men nå virker han å være på rett vei igjen! Tirsdag gikk han et fint løp til 3, og best av alt; nå fungere han mye bedre! Her med Kristian og oppasser Bente før avgang til Drammen.