Banejobb på Bjerke stod på agendaen i dag for en del av stallens 2-åringer. Trond, Leif Gustav, Misha, Jørn og Ernestas var inne med en del av de håpefulle, og de var godt fornøyd med hvordan hestene fungerte  i banen. Trond og Leif Gustav legger vekt på at de ikke skal kjøre så fort foreløpig, det er å gi unghestene gode opplevelser, bruke god tid på transportering, oppstallingen i gjestestallene og ikke minst i løpsbanen som er viktig. Dette er med andre ord ikke noe prosjekt de dagene man har dårlig tid! Unghestene får mange runder rundt Bjerke ovalen, og i tillegg til å glo på reklameskilt, traktorer etc. trenes det på ulike posisjoner i feltet, bytte av posisjoner, temposkift, volting etc. etc., kort sagt situasjoner hestene vil støte på i løp.

Samtlige 2-åringer fungerte fint, fotografen stod parat da hele gjengen kom nydusjet og pene hjem fra Bjerke.
Hils på en del av våre flotte ungdommer!: 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Quite Cool Classic – hoppe e. Quite Easy (US) u. Prima As (DE)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Customs Point – hoppe e. Standpoint (US) u. Nan Onion

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rock Lobster – hingst e. Cromwell (US)  u. Bonnie Scot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zolan Omh – hingst e. Zola Boko (SE) u Wictoria Laylock

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laser Tile – hingst e. Cantab Hall (US) u. Vicky Diablo (SE)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muscle Classic – hingst e. Muscle Mass(US)  u. Iris Lavec(SE)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walkabout Classic – hingst e. Quite Easy(US) u. Walk The Line (US)