FSCvogn

Her er den ene FSC vogna som er stjålet hos oss. Vær obs, om dere blir tilbudt å kjøpe sulky, det kan være tyvgods!

Utrolig kjipt, men vi har hatt besøk av tyver som har tatt med seg to Custom FCS vogner, en haug med hjul, bl.a. amerikanerhjul, og en båtmotor. Totalt er utstyr for rundt 200.000,- stjålet, og det er klart at vi er fortvilet over dette. Plutselig hadde ikke Christopher Boko vogn da Kristian skulle reise til Drammen i går, vår andre FCS sulky var også sporløst forsvunnet, heldigvis stilte Dag-Sveinung Dalen opp og hjalp oss med lån av vogn.  Hjulene til amerikanersulkyen som Thai Broadway skal gå med i Finland Ajo også er stjålet… Dette synes vi er veldig kjedelig, dusør utloves til den/de som kan hjelpe oss å få tilbake utstyret vårt. Samtidig vil vi advare alle som holder på med trav, pass på sakene deres, det er tjuvradder på ferde i miljøet!