trespasser

3-årige Trespasser debuterte på Biri i går med imponerende seier på 17,0! Oppasser Misha har all grunn til å være stolt av prestasjonen.

I går hadde vi en flott kveld på Biri, hvor stallhestene stod for fine prestasjon. I kveldens første løp hadde vi tre hester til start, nemlig folkehesten Enjoythefuture, Trespasser og Airstrike One. Enjoythefuture lå i de bakre rekker, men satte inn et speedrykk og rundet feltet til tet via sporene. Det kostet nok litt til slutt, han forsvarte seg i det lengste men måtte se seg slått oppunder mål til 4. Tiden i debuten, 17,4, er meget bra i grunnlag 0, så dette var helt klart en fin prestasjon som gir oss god tro på Enjoy fremover.  Airstrike One ble hengende i sporene og måtte bakkes sist i feltet, fungerte fint i aksjonen og GV var godt fornøyd med ham i går, ble nr. 6. Trespasser fikk perfekt reise av makker H.C. Holm, og speedet inn til bunnsolid seier på flott 17,0. Dette er en 3-åring vi har store forventninger til fremover. Eier Jan Andersen er i en fantastisk eier-flyt for tiden, lørdag vant hans Thai Voyager, søndag seieret Ragazzo på Øvrevoll, onsdag gikk Global Oracle til topps på Bjerke før Trespasser overbeviste stort på Biri i går. Veldig moro, dette er så fortjent, så fortjent for hederskaren Jan.

I V65 2 hadde vi Polar Rocky og Calvin Classic til tet. Calvin stakk rett til tet fra spor 6, og fikk etterhvert stallkompis Polar Rocky opp utvendig. Det ble tøft for Polar Rocky med dødens full vei, men han fightet helhjertet helt inn til 4 plass og får stort + i margen for innsatsen. Calvin Classic fungerte nå mye bedre aksjonsmessig, Trond og Kristian har prøvd ut div. balanser på Calvin, nå har de funnet oppskriften og Calvin kom virkelig til sin rett, ledet fra start til mål.

Digital Figure varmet veldig bra, men travet ikke et steg etter defileringen og ble strøket. Det er noe helt akutt som plaget henne, uten at vi foreløpig har noe godt svar på hva det er.

Sum av sumarium, en flott kveld på Biri for stallen, dessuten alltid hyggelig å komme til Biri, fin bane, gode fasiliteter og ikke minst meeeget god mat! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calvin Classic poserer med oppasser Misha hjemme på tunet. Misha hadde virkelig grunn til å være fornøyd med gårsdagen, med seier til begge gutta sine! 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enjoythefuture S.C. foreviget før avgang til Biri i går, hvor han debuterte med 17,4 og 4. plass. Debut med mersmak! 🙂