OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mr. X.F. Royal, her med kvinnene i sitt liv, oppasser Karina og eier May, kommer dessverre ikke til start på lørdag.

Mr. X.F. Royal fungerte ikke optimalt i trening, og det ble derfor full veterinærsjekk istedenfor Forus start hans del. Det var høyre bakbein han markerte halthet på, og veterinærene trodd først at problemet satt i hoven, det var nemlig ingenting å finne på ultralydundersøkelse. Mr. X.F. ble sendt til Ole Einar Sem for full gjennomgang, og med sitt meget avanserte ultralydapparat kunne han se en blødning på gaffelbåndsgreina på høyre bakbein. Skaden er så liten at den var umulig å se på “vanlig” ultralydundersøkelse, og prognosen er derfor heldigvis meget bra. Nå venter et par måneder med først skritting på tredemølla, deretter skritting på asfalt i vogn for Mister’n, som skal ned til ny sjokkbølgebehandling hos Ole Einar Sem til uka. Sem anslo at Mr. X.F. Royal vil være tilbake i løpsbanen i sommer.