OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Tanic sønnen Norse Ideal gikk et meget sterkt løp til 2. i går. Her poserer han med oppasser Lise Marie. (Greit å holde litt avstand, han er nemlig ikke heeelt forutsigbar..! 🙂

Flere av stallehestene var i ilden på Bjerke i går. Overtime Frecel feilet seg vekk tidlig i løpet, reparerte til 6. plass. Walmart og Primtime var ute i det samme løpet, Walmart ble kåret til varmingsvinner men trøblet underveis og feilet. Primetime gikk et meget bra løp til 2. plass, og får + i margen for innsatsen. Veldig gledelig var det også med Norse Ideal, som tross reise i dødens deler av veien fightet flott helt inn og kapret sølvet. Scioto Downs var fullstendig under båten og galopperte i repriser, mens Scarlett Gede også var innom galoppen men leverte en helt rå opphenting til 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scarlett Gede imponerte stort på Bjerke i går, tross galopp og terrengtap spurtet hun forrykende til 2. plass bak Global Oracle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Primetime F. på treningstur i hjemlige omgivelser. Primetime er i flott utvikling, onsdag stod hun på bra til 2. på Bjerke.

 

Galoppdag på Mysen

Tirsdag var vi avgårde til Momarken med tre hester, nemlig Dumdummaid, Darcy Classic og Grace Classic. Det kunne rett og slett ikke gått verre, Dumdummaid feilet i stor fart i første sving, Darcy sparket oppi vogna og feilet, Grace rev vi av skoene på og hun fungerte dårlig og feilet. Med andre ord, vi burde heller blitt hjemme..! 🙂 Men, sånn er det bare i dette gamet, av og til går det den veien høna sparker..