OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scioto Downs holdt koken tross dødens på Bjerke torsdag, og tok en fin seier med Kristian i vogna. Her poserer de sammen med oppasser Bente vel hjemme fra banen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må jo sjekke tempen før avgang til Biri! “Mora” til Nozler, Silje, er som andre småbarnsmødre, hun passer på sin kjære 6-åring på aller beste vis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selmas Classic stod for en fin prestasjon på Biri, da han ble nr. 2 etter tung reise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aqua Challenger er en hest vi holder svært høyt. Hvorfor viste han bl.a. på Biri i går, da han gikk et meget sterkt løp til sølv tross tredjespor og dødens over velvoksne 2600 meter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laugh At My Face avsluttet strålende fra de bakre rekker til 4. plass med full fart i mål. Her med oppasser Stine før avgang til Biri.

Vi synes vi begynner å se resultater av omleggingen vi har gjort av treningen, stallhestene har levert solide prestasjoner den siste tiden. Kort oppsummert har følgende hester vært i ilden de siste dagene:

Scioto Downs var tilbake etter lang løpspauser og presterte faktisk bedre enn forventet med seier på direkten over 2600 meter.  På Jarlsberg fredag ble Zeema Zamar nr. 4 i finalen i Cecena Ås hoppeseire, og tok med det sammenlagtseieren.

På Biri i går fikk Aqua Challenger et tøft løp i tredjespor og dødens, men stod på flott over 2600 meter i sølvdivisjonen til 2. plass, også stallkompis Nozler gjorde et meget bra løp og avsluttet raskt fra de bakre rekker til 4. plass. Selmas Classic fikk også et tøft løpsopplegg, men holdt fart og stil oppe til 2. plass. Laugh At My Face stod iskaldt til blandt tøffe konkurrenter, men leverte en  sterk avslutning til 4. plass.

Sum av sumarium, vi var rett og slett strålende fornøyd med samtlige hester på Biri i går! 🙂

banenvannet

Søndag kveld, og vanningsanlegget går for fullt på rettstrekka, må jo ha fine forhold for våre 4-beinte atleter i morgen tidlig! Siden rettstrekka vår ligger ca. 5 meter fra Ådalselva behøver vi ikke akkurat å spare på vannet…! 🙂