Thai Voyager (8)

Fem strake, det er de færreste hester forunt! Thai Voyager har klart bragden.

Stallhestene har gjort sine saker meget bra de siste dagene, og ekstra morsomt var det at Thai Voyager klarte å ta sin femte strake på Jarlsberg på søndag, tross spor 7 på sprint. Det er ikke mange hester forunt å få “stolpe” i raden, hesten skal være mer enn normalt god, den skal ha form, ikke sitte fast, ikke feile seg vekk, kusken skal ha en god dag på jobb, konkurrentene må ikke spolere løpet, etc. etc., kort sagt mye skal klaffe for å få fem strake seiere. Det gjorde det for Jan Andersens Thai Voyager på søndag, som sammen med sin velkjørende makker Hans Christian Holm nådde den milepælen. Vi gratulerer! 🙂

Lørdag var det en annen Thai hest som imponerte, nemlig Thai Broadway, som satt bom fast i det lengste og spurtet meget bra til 3. plass da åpningen kom i Forus Open. Innsatsen resulterte i invitasjon til Finlandia Ajo, og etter  vurdering sammen med eierkretsen ser det nå ut til at det blir start i storløpet i Finland på selveste 17. mai. Spennende!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er denne gjengen snart klar for utenlandstokt igjen! I tilfelle det er noen tvil: Vi er fra Norge, og hesten heter Thai Broadway…!

Dumdummaid (3)

Dumdummaid hjemme på stallgangen, sammen med Kristian, Jørn og Trond. (Hverdagsbilde, men så er det da engang hverdager det er flest av! 🙂

Ellers stod Dumdummaid for en god innsats på Jarlsberg søndag, hun avsluttet meget raskt langt ute i banen og spurtet inn til en fin 2. plass. Grace Classic ble nr. 5, også hun avsluttet fint fra de bakre rekker, det samme gjaldt Primetime F. som Kristian kjørte på sikkerhet og var meget godt fornøyd med.

I går på Momarken gikk var Global Rumour favoritt, rakk ikke frem til seier men tok en fin 2. plass. Oslo Kronos var sjanseløs mot rett og slett kanongode Osceola, vi var uansett godt fornøyd med innsatsen hans til bronse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Staselige Global Rumour og oppasser Jørn poserer i vårsola.