Thai Broadway var inne til omfattende sjekk på Bjerke Dyrehospital i går, og veterinærens tilbakemelding var meget hyggelig: Røntgenbilder av Broadways lunger var normale og uten væskeansamling, og samtlig prøver var uten anmerkninger. Etter Finlandsturen som endte i transportsyke og strykning for begge de to norske hestene, har vi vært spent på om Broadway ville komme fra det uten varige men, men som veterinærene her poengterer: Siden hestene kom raskt under veterinærbehandling i Finland og fikk nødvendig medisinering og hvile, rakk ikke sykdommen å eskalere og hestene vil da normalt også bli raskt friske igjen. Broadway fikk i tillegg i samråd med veterinær utsatt hjemreisen en ekstra dag med ro, hvile og væskebehandling i Finland, og egen transport på dekkplass hjem igjen.

Thai Broadway slapp med skrekken, og er klar til dyst igjen om kort tid!  Uten tvil ukas, rettelse: månedens, beste nyhet! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godt nytt! Karian og Trond med en friskmeldt Thai Broadway, som forøvrig virkelig har høyt energinivå om dagen! Som Karina sa: “han begynner å bli elektrisk..!”