OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godt å være hjemme igjen etter en mareritt-aktig tur til Finland, synes både Thai Broadway og Karina. Grønt gress har aldri smakt bedre!

Trond var på Bjerke og hentet Thai Broadway og Karina i dag, og det var en langt mindre eplekjekk Thai Broadway som vendte hjem fra Finlandstokt enn han som reiste avgårde. Uansett, det som teller er at han er på bedrings vei, det takker vi rask og god veterinærbistand i Finland for. Thai Broadway er ikke friskmeldt, men han er vesentlig bedre siden sykdommen slo til i Finland på lørdag.

Oppasser Karina, som har skjøttet pasienten på beste vis, forteller at hun virkelig ble redd lørdag morgen: -Jeg kjente ikke igjen Broadway i det hele tatt, han stod bare og skalv, pustet anstrengt, hadde temp på 40,3 og var tydelig svært medtatt, forteller Karina. Blodprøvene hans er fortsatt ikke innenfor normalen og viser forhøyet infeksjonsverdi, men tempen var nå i kveld ved hjemkomst nede på 38,5, kun 0,5 grader høyrere enn hans normaltemperatur. Appetitten har også kommet tilbake, friskt Ådalsgress falt virkelig i smak! Selv om han fortsatt må gå på en del medisiner og følges tett av veterinær er det veldig godt å se at det nå går rett vei med vår kjære Broadway.