OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eier Jan Andersen og Trond har all grunn til å være fornøyd med Thai Voyagers innsatser for tiden, i dag kom hans 6 strake seier!

Thai Voyager måtte finne seg i å være favoritt ettersom han tross alt stod med stolpe i raden, og han skuffet såvisst ikke i Bergen i dag. Til tross for ganske så utagerende adferd på reise og under overnatting i Bergen var han likevel meget godt i dag, rundet via 3 spor, fikk overta og tok en sikker seier med sin faste makker Hans Christian Holm i sulkyen.

Oslo Kronos feilet fra start, men avsluttet fint til 4. plass. Vår siste starthest, Selmas Classic, gjorde også sine saker meget bra og gikk inn til en finfin  2. plass.

Tross flotte prestasjoner av stallhestene i Bergen, har dette vært en meget spesiell dag grunnet Thai Broadways alvorlige sykdom i Finland. Vi håper og tror at han nå skal kvikne til til i morgen, både han og Doktor Jaros fikk raskt veterinærhjelp og Karina Vudduaune og Erik Skofsrud sørger for at hestene kan ha det etter forholdene så bra som mulig.

God bedring til Thai Broadway og Doktor Jaros! 🙂