OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calvin Classic og oppasser Misha poserer på tunet. Han har begynt karrieren meget bra, den godeste Calvin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Airstrike One tok en sterk seier fra dødens på Momarken, mer moro i vente for den særs storvokste Pine Chip sønnen.

Vi reiste til Momarken med to starthester, Calvin Classic og Airstrike One, og det kunne rett og slett ikke gått bedre! Begge gutta stod for flotte prestasjoner med Kristian i vogna. Førstemann ut var Calvin, som stakk til tet, måtte slåss for den posisjonen og første 500 gikk såpass radig som 11.8. Vel i tet styrte han begivenhetene helt hjem, og vant til slutt med halvannen lengde. Deleier Gudbrand Bergsund var såpass godt fornøyd med Calvin (som han etter visse galopputskeielser har omdøpt til Calvin Klein), at han sendte en sms som lød som følger: “Calvin var god. Jeg har sagt opp jobben.”
🙂 🙂 🙂

Nestemann ut var Airstrike One, som har trengt tid på seg for å bli klar og som fortsatt bærer preg av å være noe forvokst og uferdig. Nå håper vi han snart slutter å vokse, uansett er han nå mindre vekstøm i ledd og skjelett og begynner å bli mer moden både fysisk og psykisk. I går stod han for en flott innsats da han tross dødens var sterk nok til å kjempe seg til seier. Stort + i boka til Airstrike One, som vi tror det er veldig mye utvikling i.

Kristian og Misha kunne si seg særdeles godt fornøyd med dagen, og feiret som seg hør og bør med litt junkfood på hjemveien! 🙂