OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Misha og Walmart poserer vel hjemme fra Bjerke

Denne uka har vi kun startet på Bjerke så langt, både på tirsdag, onsdag og torsdag. Tirsdag var det Walmart, Spicy Drean og Flying Topaz som var i ilden.
Walmart gikk et knallsterkt løp til overlegen seier tross 12 spor på sprint, i rivende utvikling nå den godeste Walmart. Gratulasjoner sendes eier Jostein Engan. Spicy Dream endte første utenom, det samme gjorde Flying Topaz som var ute etter lang pause, gjorde uansett et bra løp.

Onsdag startet Hades Håleryd og Kicking Classic. Hades er rett og slett ingen enkel hest å kuske, og på voltestart var det 50/5o om han gikk feilfritt. Dessverre ble det omstart, og det passer ikke Hades’ gemytt, dundrende galopp fra start og ute av løpet… Kicking Classic, som var ute i kveldens 10 løp, lå i de bakre rekker, hadde en fin sluttspurt til 4. plass.

I går startet Grace Classic, Hand Hall og Stormbringer G.R. på Bjerke. Grace og Hand Hall var ute i det samme løpet, begge gikk bra til henholdsvis 2. og 3. plass. Stormbringer G.R. Var rett og slett meget god, fra spor 12 på sprint leverte han en strålende sluttspurt till 2. plass. Mao en trivelig lunch på Bjerke, med to annenplasser og en tredje.

Ellers har det vært full fart i stallen i dag, bilder kommer! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lise Marie og Stormbringer G.R. foreviget før avgang til banen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hand Hall og Henrietta har kjemien i orden!