OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Målfoto vi liker godt! Walmart tar hjem seieren foran stallkompis Trespasser.

Vi hadde en flott dag på Bjerke i går, hvor vi hadde Walmart, Trespasser, Norse Ideal, Yazmina og Grace Classic til start. Yazmina innledet dagen, og gikk bra til 3. plass etter innvendig reise. 3-årige Trespasser leverte et nytt toppløp til 2. plass, han er egentlig helt grønn, kun en start og en seier “på baken”, men opptrer fornuftig og fint og taklet også autostart bra. Stallkompis Walmart klarte han ikke å innhente, Walmart er på ingen måte pålitelig og hadde faktisk en innlagt galopp ved stallkafeen runden igjen, men Kristian fikk på mesterlig vis lirket ham i trav igjen og ledet siden helt inn. Veldig moro med dobbeltseier til våre urutinerte men meget lovende karer! Norse Ideal stod også for en meget sterk prestasjon, holdt koken flott til sølv fra dødens over 2600 meter. Grace Classic feilet seg vekk tidlig i avslutningsløpet, men sum av sumarium hadde vi en strålende dag på Bjerke. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walmart i startvognprøve. Taklet det greit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stilstudie av Trespasser og HC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walmart på hugget!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Tanic sønnen Norse Ideal er et flott skue i banen. Prestasjonen i går ga flere +’er i margen!