OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch Classic, her med oppasser Bente, var virkelig på hugget på Biri fredag, stakk rett til tet og ledet siden helt inn.

Stallehestene holder flott form for tiden, og fredag hadde vi en særdeles hyggelig kveld på Biri. Global Rumour, tilhørende Pål Jacobsen, var i storslag,  åpnet på 13,4 første 1000, og holdt fart og stil oppe til enkel seier. Virkelig en flott type dette, som vi håper og tror vi får mere moro med fremover. Meget god var også stallkompis Crunch Classic, han stormet til tet fra spor 7 og der ble han til mål var passert. Det hører med til historien at det ble hjulhekt innledningsvis i løpet, og flere av hestene fikk store trafikkproblemer pga. dette. Uansett leverte Crunch Classic, tilhørende Hans Kristian Hansen, en solid innsats til seier, den storvokste Chipmate sønnen blir spennende å følge fremover.

Våre to øvrige starthester var vår egen Darcy Classic, han gikk bra til 4. plass og Kristian var godt fornøyd med hvordan han fungerte. Enda mer fornøyd var vi imidlertid med Punters Point, som etter langt løpsavbrekk leverte en flott innsats, tøff åpning på 11 første 1000, men allikevel holdt han fart og stil oppe helt til mål, virkelig moro at han nå fungerer bra igjen. Som oppasser Lise-Marie oppsummerte det: “første gang jeg har grått av glede over en 4-plass!” 🙂

En stopp hos Pizza gutta på Jevnaker på hjemveien for Trond, Kristian og Jørn gjorde fredagskvelden komplett! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Global Rumour er ikke vond å hvile øynene på akkurat! Her poserer han sammen med oppasser Jørn før avgang til Biri på fredag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silkesvarten II, alias Punters Point, var tilbake i fin stil på Biri fredag. 4. plass og ny rekord etter tøff 11-åpning føltes akkurat som en seier, strålte oppasser Lise-Marie.