Jubelkveld på Sørlandet, to seiere og to 2. plasser!

//Jubelkveld på Sørlandet, to seiere og to 2. plasser!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silkesvarten look-a-like Punters Point og oppasser Lise Marie klar for Sørlandstur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch Classic i speilblank versjon poserer før han lesses på transporten sammen med oppasser Bente.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Secret Player var kraftig forbedret etter pause og tok en fin 2. plass på Sørlandet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bente hadde litt av en dag på travbanen i går, først vant passhesten Darcy Classic (bildet), deretter Crunch Classic. Flott jobb med gutta dine, Bente! Kristian hadde også en meget god kveld på jobb, han styrte nemlig alle stallhestene!

Vi pleier ikke å reise til Sørlandet så ofte, da det er noen mil mellom oss og Kristiansand, men i går tok vi turen med Crunch Classic, Punters Point, Secret Player og Crunch Classic. Hestene gjorde sine saker meget bra, det kunne rett og slett ikke gått stort bedre, så det var jammen verdt å ta turen til det blide sørland. Darcy Classic åpnet kvelden med å vinne knepent, han hentet meter på meter i en spennende sluttspurt, og klarte å få hodet det nødvendig foran. Punters Point gikk et meget bra løp i går, ledet i det lengste men ble spurtet ned på de siste metrene og var god 2’hest i mål.

Crunch Classic var favoritt fra sitt fine 1. spor, startrask som han er spurte han ingen om teten og ledet siden helt inn. Han imponerer oss stadig, storvokste Crunch Classic, og skal bli spennende å følge fremover. Sistemann ut var Secret Player, som leverte en flott avslutning til sølv.

En tur innom Mc Donalds for å feire en flott dag på banen ble det også tid til på hjemveien! 🙂

 

2017-12-18T19:52:50+00:00 17. juni 2015|