Trond, Leif Gustav, Jørn Ivar og Ernestas var på Bjerke med “et lass” 2-åringer, for å kjøre banejobb på Bjerke.  Vi kjører foreløpig ikke veldig fort, hestene er stinne av mengdetrening og skal senkes gradvis tidsmessig. Dette er også viktig miljøtrening, og vi bruker god tid på alle etappene, lasting, opphold i gjestestallene på banen og ikke minst i løpsbanen for at ungdommene skal bli fortrolig med dette og ikke stresse seg opp når de skal entre banen som løpshester.

Samtlige fungerte fint på Bjerke i dag, og oppførte seg fint både på transporten, i gjestestallen og ikke minst,-i løpsbanen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Quite Cool Classic og Trond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lady Lane og Leif Gustav (Mr. X.F. Royals lillesøster, hel sådan! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Customs Point og Sarah

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lakeside Cassie og Leif Gustav

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laser Tile