Obi6mars (3)

Obi var tilbake på flott vis på Bjerke søndag, nr. 2 etter sterk avslutning. Her et hverdagsbilde, “mor” Karina legger ned mye jobb i Obi’s verdifulle bein!

OGP helgen er historie og stallhestene gjorde sine saker meget bra. Lørdag hadde vi kun Nozler til start, han gikk bra til 5. plass og rekordforbedring, passerte mål med tørt krutt på lager. Søndag hadde vi Thai Broadway til start i Energima Cup, hvor han gikk meget bra til 3. plass og ny banerekord og viste at formen er på plass etter den ulykksalige transportsyken han pådro seg i Finland. I finalen satt han fast til 4., Gunnar var strålende fornøyd med hvordan han fungerte.

Obi var vi spent på etter lang pause, og Trond og Kristian var meget godt fornøyd med hvordan han fungerte. Etter innvendig reise avsluttet han formidabelt til 2. plass, og viste at vi nok får mye moro utover i sesongen.

Laugh At My Face var knalltøft ute i stayerløpet, og Kristian var godt fornøyd med henne selv om hun endte “første utenom”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eplekjekke Nozler klar for avgang til Bjerke på lørdag. Det er ikke tilfeldig at Trond holder så grepa tak i ham, den godeste Nozler er nemlig svært så våryr og pigg om dagen, og gir oss ingen grunn til å stole på ham, selv om oppasser Silje hardnakket påstår at han er “verdens snilleste”..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fantastiske Thai Broadway avsluttet sin tid hos oss med banerekord på Bjerke søndag. Han vil bli savnet!

Trond trodde ikke sine egne ører da han hørte at OGP helgen falt på samme helg som konfirmasjonen av hans eldste sønn, men måtte smertelig nok innse at denne gang gikk ikke travløp foran alt! Vi hadde en flott søndag med vår håpefulle konfirmant, takk for hilsner vi har fått, veldig hyggelig! I går hadde vi konfirmasjonsmiddag for våre ansatte, og jammen vanker det ikke marsipankake i morgen og! 🙂 (Ja, dere leste riktig kjære ansatte!) 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En OGP søndag utenom det vanlige for denne gjengen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konfirmasjonsbuffet på mandag var ikke feil, det var samtlige enige i!