Vi hadde fire hester til start på Forus på lørdag, nemlig Scarlett Gede, Nozler, Standing Ovation og Selmas Classic.
Selmas Classic og Standing Ovation var ute i Bronsedivisjonen. Selmas Classic satt sist, rundet til dødens etter 400 meter, var sjanseløs på vinneren Fast Hooves men var tapper 2’er bak denne. Standing Ovation feilet seg bort og fikk dg i boka.

I Sølvdivisjonen innledet Scarlett Gede som syvende hest, etterhvert ble det tredje utevendig, hun var med i angrep 700 igjen og leverte en sterk avslutning til 2. plass. Nozler satt bom fast i det lengste, avsluttet meget hvasst da åpningen kom og hadde desidert størst fart av alle over mål til 4. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scarlett Gede, en kruttsterk sak av en dame..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selmas Classic gjør stort sett alltid gode løp, dvs. når han holder seg på beina! På stallen har han kjælenavnet elgen, kan kanskje ha noe med hodefasongen å gjøre…? 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nozler holder knallform, satt dessverre bom fast for lenge på Fours og avsluttet i overlydsfart til 4. plass.