thai broadway pokalløp

Thai Broadway har vært et sant eventyr for oss, og gitt oss utrolig mange flotte opplevelser de siste årene. Fra han kom inn på stallen som 2-åring i sterk vekst, og gjennom en eventyrlig karriere som hittil har gitt nesten 4 millioner innkjørt på tre sesonger og en lang rekke storløpstriumfer. Han har aldri vært bedre enn han var før den ulykksalige Finlandsturen hvor han pådro seg transportsyken, mener Trond og Gunnar Austevoll, men heldigvis er han nå frisk og rask igjen, det viste han til fulle på søndag. Thai Broadway satte banerekord med 11,1a i kvalen av Bjerke Cup. I finalen ble han fjerde etter en tøff åpning og sen luke til slutt. Hadde han fått åpning, kunne det blitt meget spennende, for som oppasser Karina sa: -han var ikke sliten etter løpet.

Det ble litt av en dag for Karina, først seremoniplass og banerekordfeiring, deretter måtte hun ta farvel med Broadway som satte kursen mot Goop stallen etter løpene. -Det er trist å miste en hest som dette, en som jeg har hatt så mange gleder med. Men sånn er livet. Vi må i hvert fall si at han avsluttet med stil, og det var godt å se at han er tilbake etter transportsyken, sa  Karina til TGN. Thai Broadway er en skikkelig gladgutt som det er umulig å ikke bli glad i, og når man tilbringer så mange timer sammen og opplever så mye sammen så er det klart at forholdet blir helt spesielt.

Det er selvsagt veldig leit for oss å miste en hest som Thai Broadway, han er en av landets desidert beste hester, pent brukt, og med meget sterk helse tror vi kan vil vokse seg inn i verdenseliten, han har utvilsomt alle de egenskaper som skal til.  Han vil alltid ha en stor plass hos oss selv om han ikke lengre står i boksen sin. Vi er takknemlig for å være en del av eventyret Thai Broadway, og for alle fantastiske opplevelser med denne herlige hesten.

Tusen takk for nå, og lykke til videre!

Thai Broadway (1)

To gode venner, -og nesten samboere! Thai Broadway i 1. etg., Karina i leilighet over stallen i 2. etg. Det ble mye stell og kos i sene kveldstimer med bare en trapp i mellom dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor høyt er det mulig å gjespe? Ikke stort høyere enn Thai Broadway i alle fall..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hverdagsbilde av Trond og Broadway etter en treningsøkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra siste treningsøkt før helgens Bjerkestart.

Thai Broadway (5)

Thai Broadway og Karina i vinterlige omgivelser

Thai Broadway

-Klar for tur, Basse? Karina og Broadway før Sverigetokt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke ta bilde! sa Equiterapeut Gro Anita Nordby. Det kunne vi selvsagt ikke ta hensyn til..! 🙂

 

MrXFogThaiBroadwayetterSteinlager (2)

Skoa må på, uansett hva klokka viser! Broadway og Mr. X.F. sent hjemme fra løp, og Anderssen må frem med skoforklet.ThaiBroadwayogXF (10)

Thai Broadway og Mister X.F. Royal foreviget på Momarken etter flott innsats av begge gutta.