Yarrah_Boko_IMG_0711_a53fb57b9dc8bd60d7bf12ce4dfff71b
Som løpshest hadde han alt, enorm hjerte- og lungekapasitet, løpshode av en annen verden, god helse, og i tillegg stod han for tidenes raskeste åpning på Vincennes så speed og starthurtighet er definitivt på plass! Valget var veldig lett når hingst til våre hopper skulle velges, nå håper vi snart at flere av dem er i lykkelige omstendigheter. For dere som ikke har valgt hingst til hoppene deres enda bør Yarrah Boko være et særdelse spennende og også prisgunstig alternativ. For dere som har hopper som ikke har tatt seg, Yarrah Boko er også mulig å få på fersk, og han har fått “vanskelige” hopper drektig allerede.

Og så er det bare å glede seg til neste sommer ….! 🙂

NB! Vi fikk akkurat melding om at moren til selveste Mr. X.F. Royal er i lykkelige omstendigheter med Yarrah Boko! Spennende, spennende..!

Yarrah Boko