OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Victory D.M. debuterte med en flott seier på Momarken i kveld. Det blir spennende fremover, med Kejser K.D.’s lillesøster!

Vi var selvsagt spent på debuten til Victory D.M. i kveld, lilllesøsteren til Kejser K.D. er ikke akkurat så liten og har trengt tid på å vokse seg ferdig og bli klar, men i kveld var det duket for debut i kveldens siste løp på Momarken. Victory D.M. løste 2. spor på volta på bra sett, fikk overta og ledet etterpå helt inn. Hun er ganske så god og rund, så vi satser på at kveldens løp også har kostet henne noen kilo..! 🙂

Ellers var det stang ut på Solvalla for Riordan Kronos’ del, han prøvde stuntet han tok på Momarken for en tid tilbake (hive seg ut mot porten i stallsvingen). Veldig synd, for Riordan Kronos var meget godtgående via tredjespor da han hev seg i galopp i et forsøk på å bryte ut i siste sving. Kommer sterkere tilbake, denne karen her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Broadway er svært så pigg og glad om dagen, Karina holder godt tak i tommene, for å si det sånn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man er sjefstrener, er det viktig å slappe av mellom øktene! Det er Lea veldig flink til.. 🙂