OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Global Rumor og Kristian, fra den vinkelen vi håper konkurrentene vil se dem fremover..! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grace Classic holder flott form for tiden, tirsdag gikk hun til topps i Drammen.

9 av 14 på trippelen

I disse ferietider blir det ikke så hyppige oppdateringer, så her kommer en oppsummering av uka som har gått!
Hestene har stort sett gjort veldig fine innsatser, to seiere, fire 2. plasser og to 3. plasser på 14 starter er fasiten og det er vi godt fornøyd med.

Folkehesten Enjoythefuture S.C. på gang – endelig!

Jammen har han vært seig å få i gang, den godeste Enjoythefuture S.C.! En kombinasjon av at han har vokst veldig mye og en del helseproblemer har virkelig gitt oss grå hår i hodet, men nå ser det ut til at det begynner å løsne for alvor. Tirsdag feilet han fra start, tapte 80 meter og leverte en opphenting det luktet svidd av til sølv. Nå krysser vi fingrene for at Enjoy holder seg frisk og fin og at vi får startet ham jevnlig ut sesongen.
Grace Classic har vist fin form lenge uten å gå helt til topps, men på tirsdag var det hennes tur. Hun fikk et perfekt løpsopplegg av Kristian og takket for det ved å speede inn til seier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snart ferdigvokst? Det håper vi, for nå er Ejoythefuture i høyeste grad stor nok! Tirsdag imponerte han på Drammen med flott opphenting etter stor startgalopp.

Global Rumor imponerte

Billedskjønne Global Rumor har tatt fire seiere på fem starter, og er en traver utenom det vanlige. Kristian kjøpte ham inn selv, og angret bitterlig da første kjøretur endte langt utpå et jorde..! Men, nu går alt så meget bedre, Global oppførere seg mer vettu og viser veldig fine takter i løpsbanen. Onsdag tok han hjem seieren på imponerende vis. Gratulasjoner sendes eier Pål Jacobsen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Speil, speil på veggen der, hvem er vakrest i landet her..? Langt ned på lista havner han ihvertfall ikke, Global Rumor! 🙂

Ellers på onsdag endte Crunch Classic utenfor premierekka, var ute i tøft lag men presterte under pari, vet. sjekk avdekket ingen store feil så vi klør oss litt i hodet over Crunch akkurat nå.. Perfect Tabac var kraftig forbedret og ble nr. 3 med Jørn Ivar Eilertsen i sulkyen, sistnevnte ergrer seg grønn for at han ikke dro i høyretommen fordi han mener at han da hadde vunnet. Vi og eierne er imidlertid meget godt fornøyd med både kusk og hest, et ryggløp har aldri vært feil for psyken på sikt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perfect Tabac er på gang igjen nå etter seiglivede luftveisproblemer. Her får han litt omsorg og pleie av Sarah, det settes pris på!

Lørdag gikk Aqua Challenger bra til 5 i tøft lag på Sørlandet etter lang pause, tiden ble fine 13,4. Godt fornøyd var vi også med Punters Points 5. plass i Bronsedivisjonen.

I går på Biri hadde vi sju hester til start. Stormbringer var i favorittsjiktet, men ble påkjørt og feilet. På siste bortre var han helpigg, og Kristian lette febrilsk etter luke, der var det for trangt og det ble galopp igjen… Uansett, fingerte fint og vi setter bare en stor strek over det løpet. Overtime Frecel var tilbake etter lang pause og ledet i det lengste, tok en flott 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Overtime Frecel gikk bra til 2. plass over 2600 meter på Biri i går. Her fra rettstrekka hjemme, med oppasser Bente i vogna og Global Rumor i rygg.

Airstrike One begynner å vise fine takter, han debuterte på autostart i går, og Kristian satt på nåler for å lose den fortsatt noe usikre herremannen feilfritt rundt. Det gikk veldig bra, Airstrike blir mer og mer voksen, og han fungerte veldig fint i går. Satt i tredje par innvendig, stengt lenge, avsluttet fint til bronse med propper og hette spart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Staselige Airstrike One i nydusjet versjon sammen med Trond

Oslo Kronos stakk til tet og åpnet i 0,9-fart, holdt stand lenge men ble tatt ned av Novel Broline til slutt. Sistnevnte var rett og slett rågod og ingenting å gjøre med, men vi var godt fornøyd med innsatsen til Oslo Kronos til 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oslo Kronos i fint driv med oppasser Ernestas på rettstekka

 

I avslutningesløpet hadde vi Clint Classic og Zola Classic til start, det var første gang med autostart for begge 3-åringene. Clinter’n var meeget skeptisk til startbilen, og tapte mye fra start, leverte en strålende opphenting og knep sølvet på målstreken etter siste 1000 på 15,5. Zola Classic gikk på det jevne til 7. plass, pyntet på rekorden med sekundet til 17,5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Røslige Clint Classic, her med oppasser Misha, var vi meget godt fornøyd med på Biri i går. 16,4 ble tiden, og Clinter’n var pigg og glad etter løpet. Hilser samtidig til oppasser Misha, som har et par velfortjente ferieuker på et sted med langt mer behagelig temperatur!